The Expert Company - Digitaal Bureau met kennis van de autobranche

Meer auto's verkopen in het digitale tijdperk.

The Expert Company ontwikkelt en optimaliseert online platforms voor klanten in de automobiel branche. Verkoop meer auto's en haal meer rendabele klanten naar binnen.

Lees verderDirect Contact

Wij zijn er voor de autobedrijven die innovatie niet zien als modewoord, maar als manier om te overleven.

Binnen The Expert Company is een team van onafhankelijke specialisten gespecialiseerd in het maken en optimaliseren van verkoopkanalen voor autodealers. Wij geloven dat het verkopen van auto’s en daaraan verwante diensten gebaseerd moet zijn om data in plaats van gevoel. Daarom gaan we samen met onze klanten opzoek naar de manier om meetbaar rendement te halen uit digitale kanalen.

Veel consumenten doorlopen het proces voor het kopen van een auto bij voorkeur volledig online. Ze schuiven waar mogelijk het moment waarop de showroom bezocht moet worden zo ver mogelijk voor zich uit. In sommige gevallen zelfs tot na het moment van beslissen. Dit komt volgens ons omdat de manier waarop consumenten online bedient worden door autobedrijven ver achterblijft bij de verwachtingen van consumenten. Daarom ontwikkelen wij in een aantal grote stappen oplossingen waarmee autobedrijven succesvol de dialoog met de consument aan kunnen gaan op het moment dat het de consument schikt en waarbij de consument zelf het voortouw zal nemen.

Wij zijn er voor de autobedrijven die technologische veranderingen noodzakelijk achten. Die termen als big data en marketing automation niet zien als modewoord, maar als manier om te overleven. Voor die partijen brengen technologie, marketing, data en opgedane ervaringen samen om tot een oplossing te komen waarmee klanten goed bedient kunnen worden binnen het aankoopproces van een auto. Hoe we dat doen ontdek je direct hieronder.

Website: Klant acquisitie platform

We bouwen geen website, maar kiezen ervoor om een platform te realiseren wat door te ontwikkelen, te koppelen en optimaal meetbaar is. Met onze pragmatische aanpak blijven we dit platform op maandelijkse basis verbeteren.

DMS Integratie? Geen probleem

Grote kans dat u gebruik maakt van een Dealer Management Systeem. Het mag vanzelfsprekend genoemd worden dat we deze waar nodig integreren met de website om zo bijvoorbeeld een eigen 'Mijn' omgeving te creëren.

Automotive marketing

Het talent acquisition platform staat als een huis, de analytics werkt als een Zwitserse klok en je Applicant Journey Tool is er helemaal klaar voor. Waar wachten we nog op? Bezoekers! De kers op de taart: marketing.

Conversie Verbetering

Zonder bezoekers heeft het geen zin om te praten over omzet. Maar het succes van succesvolle online aanwezigheid meer dan eens bepaald door de conversie van marketing naar verkoop. Met conversie-optimalisatie zorgt u voor leadgeneratie uit uw bezoekers.

Download de whitepaper

In dit eerste whitepaper voor de automobiel industrie hebben we de kennis op het gebied van online marketing voor autobedrijven samengebracht. 10 praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt staan voor je klaar. We wensen je alvast veel leesplezier toe.

* Door op de knop "downloaden" hierboven te klikken ontvangt u de whitepaper via een email link in uw inbox