Internet Projectmanagement - The Expert Company

Internet projectmanagement

Wat is de juiste manier om een digitaal product als een webshop of beheersysteem ontwikkelt te krijgen? Hoe voorkomt u onverwachte facturen voor meerwerk? Wij helpen u graag tijdens de realisatie van uw digitale oplossing. We communiceren met uw ontwikkel partners, zorgen ervoor dat de scope van het project bewaakt blijft, maken onszelf verantwoordelijk voor budgettering en bewaken de planning.

Onze werkwijze

Onze projectmanagement aanpak is volledig gericht op ontzorgen en uit handen nemen van het werk dat de ontwikkeling met zich meebrengt. We sturen op hoofdlijnen, oordelen op kwaliteit en beheersen op basis van componenten als risico, tijd en budget. Rapportage over de voortgang van het project proberen we kort en bondig te doen, alleen in incidentele gevallen kiezen we ervoor om uitgebreider te rapporteren. Zo kunt u doen waar u goed in bent: uw organisatie of team aansturen.

Onze ervaring

Onze projectmanagers hebben uiteenlopende ervaring op verschillende gebieden. Of het nu gaat om implementatie van complexe ERP applicaties, wereldwijd opererende e-commerce oplossingen, de ontwikkeling van maatwerk software voor zakelijke opleiders of het begeleiden van marketing-websites: met onze projectmanagement kennis zijn we in staat om ieder project succesvol tot een einde te brengen.

Onze specialismes laten zich samenvatten tot de volgende kernactiviteiten:

  • Uiteenzetten van de scope van het project.
  • Kostencalculaties
  • Organisatie van (onderhandse) aanbestedingen
  • Werkvoorbereiding
  • Uitvoerend projectmanagement
  • Implementatie en oplevering