Diensten - The Expert Company

Waarom The Expert Company?

Over de keuze voor The Expert Company kunnen we u uren vertellen en webpagina’s vol over schrijven. Maar liever houden we het kort en bondig zodat u snel conclusies kunt trekken.

1. kilometers op de teller.
Met meer dan 250 zelfstandige topspecialisten welke beschikken over specifieke kennis binnen het digitale domein helpen we dagelijks vele grote en middelgrote organisaties. Specialisten met tenminste 5 jaar specifieke ervaring, kennis en kunde welke nodig is om een project tot een succes te maken.

2.  écht onafhankelijk advies
Bij ons geen bezettingsgraad. Omdat we al onze specialisten per project inschakelen betekent het dat we de vrijheid hebben om zelf de keuze te maken uit de verschillende technieken, mogelijkheden en werkwijzen. En dat zorgt voor onafhankelijkheid: onafhankelijkheid van techniek, methodologie en wijzen van werken. Alleen op die manier geloven wij dat we écht onafhankelijk advies kunnen geven.

3. de mensen achter The Expert Company
Bij ons wordt niet zomaar iemand op een project ingezet. We stellen hoge eisen aan de professional. Onze mensen beschikken over tenminste 5 jaar ervaring binnen een specifiek vakgebied, zijn specialist en geen generalist, hebben zichzelf elders bewezen en kunnen referenties overleggen. Daarnaast letten we ook op de zachte kant. Past iemand bij de cultuur van The Expert Company? Heeft de professional dezelfde gedrevenheid als onze oprichters om klanten écht blij te maken, en is diegene dan ook bereid om daar maximaal in te investeren? Pas als ook al deze zachte componenten zijn afgedicht maken we iemand deel van ons team.

4. kwaliteit staat voorop
Zo voordelig mogelijk een oplossing realiseren voor een probleem? Wij slaan even over. Wij geloven dat organisaties gebaat zijn bij hoogwaardige oplossingen wanneer zij het digitale landschap wensen te veranderen. Of het nu gaat om de bouw van een maatwerk internet of things oplossing, een adviesopdracht voor de afstemming tussen marketing- en verkoopafdelingen of de implementatie van standaard software: wij denken dat kwaliteit uiteindelijk altijd gaat boven de korte termijn doelstellingen, oplossingen en wensen.

5. kort op uw organisatie
U kunt onze organisatie beschouwen als uw hoogwaardige flexibele schil. Door dicht op uw organisatie te opereren zijn we in staat om snel in te spelen op acute behoeftes. Wij willen uw klankbord en sparringpartner zijn. We blijven continu in gesprek van de lijnen zijn kort. Wij zoeken naar verbinding, want wij hebben elkaar nodig! En moeten we een keer schakelen met uw klanten zodat u ook daar kunt excelleren: wij staan voor u klaar.

Maak een afspraak